Spring til indhold

Er du erfaren inden for sadomachokisme eller er du blevet inspireret af ”Fifty Shades Of Gray” så er vores forening måske noget for dig.

Anstalten er en forening af aktive BDSM folk fra hele Danmark – vi optager også medlemmer fra udlandet – men har p.t. ikke nogen.

Vores medlemmer er næsten ligeligt fordelt på begge køn.

Anstalten underviser p.t. ikke i BDSM – vi forventer at medlemmerne ved ”cirka” hvad det drejer sig om.

Der er IKKE legegaranti i foreningen – dvs. hvis du melder dig ind som single – og du ikke lige ”falder i hak” med et andet medlem – så kan vi ikke hjælpe dig med en partner.

Vi er meget forskellige, både hvad angår erfaring og behov og selv om du måske føler dig “anderledes”, så kan du være sikker på, at der i Anstalten nok er en eller flere, der har samme interesse og fantasi som dig. Og vi håber på, at vores forening til stadighed vil bestå af en bred vifte af mennesker fra denne herlige verden af BDSM.

Vi har medlemsaften hver lørdag aften – som oftest skiftevis lukket aften (kun for medlemmer) og åbne aftener (ikke medlemmer kan sende en e-mail på forhånd og blive godkendt til et dagsmedlemsskab).

Medlemmer har efter 100 dages medlemsskab desuden mulighed for at bruge lokaliteterne udenfor medlemsåbent. Men kun medlemmer – ingen private arrangementer med ikke-medlemmer.

Når du nu har læst alt det ovenstående, så sidder du måske tilbage med et indtryk af, at vi er så og så seriøse og alvorlige. Og JA! Vi er seriøse da vi ønsker medlemmer som opfylder vores formål: Det vil sige medlemmer som er afklarede med sin egen seksualitet. Men vi er ikke hverken for alvorlige eller for svært at søge om optagelse i, for vi er jo sagens natur er en flok legebørn