Spring til indhold

Domina-aften i Anstalten

Her i Anstalten findes der kun søde Dominaer og der findes også kun rigtige slaver.Det vil vi gerne fejre på en lidt usædvanlig måde.

Vi har bestemt os for at Hamborgs mest berygtede gade, Herbertstraße. flytter ind i Anstalten denne aften. Det vil sige at der vil være det ene “bordel” efter det andet i Anstalten.

Hver enkelt Domina bestemmer hvilke ydelser der kan tibydes med et “menukort” og hvor længe gesjæften holder åbent.
Det ser umiddelbart fristende ud at slaverne kan gå rundt og vælge og vrage mellem en hel flok Dominaer, men de får nok ikke mere end to min. til at få fremstammet en liste af no-goes selvom vi er rigtig søde. Det er naturligvis den enkelte Domina der bestemmer om egen slave må besøge nogen af bordellerne.

Hvem er inviteret:

Både par og singler er velkomne. Dog vil antallet af singlemænd blive reguleret efter antal af single Dominaer.
Der er mulighed for overnatning hvis man medbringer madras og sengetøj.

Praktisk info

Arrangementet afholdes i udkanten af Odense i Anstaltens lokaler d. ??/??-?? kl. 19.30.
Vi åbner døren kl 19.
Derefter er der en halv time til omklædning.
Kl 19.30 er der velkomstdrink og lidt praktiske oplysninger.
Derefter samles Dominaerne i Biblioteket til nærmere planlægning. Der vil blive serveret et lettere traktement i løbet af aftenen.

Pris og tilmeldning

Pris for Anstalten´s kr 100

Pris for ikke medlemmer af Anstalten. kr 200

Tilmelding: Skriv til kartotek@Anstalten.dk og du vil løbende få informationer når tiden nærmer sig.

Deadline for tilmelding og afbud (hvis man vil have sin indbetaling tilbage) er tirsdag den 28.05.22

Rum til rådighed

Biblioteket

udstråler D/s og vil være velegnet til de Dominaer der har lyst til at slænge sig i sofaer eller himmelseng og bare lade sig fetere og betjene.

Dungeon

med fængsel og ribbe på vægen er velegnet til de Dominaer der skulle have lyst til et forhør af mistænkte fanger. Der er stor sandsynlighed for at der også kommer tilståelser.

Vådrummet

er til rådighed for de Dominaer der har lyst til at holde styr på toiletslaverne. Vi har nemlig kun et badeværelse/toilet i Anstalten og det kan jo ikke være rigtigt at trængende Dominaer skal stå i kø der.

Stalden

er til rådighed med, ja…hvad man lige har lyst til. Bl. a er der en vidunderlig sag af en elbetjent gynækologstol der kan køres op i en god arbejdshøjde til de Dominaer der føler trang til at ydmyge slaverne på den ene eller anden måde.

Salen

der er plads til de lange piske, fireplay og meget, meget andet. Man er kun begrænset af egen fantasi.Ovennævnte er forslag.