Game of Dommes

Walk of Shame

Danmarks bedste domina - slave arrangement

DAGE TIL DET GÅR LØS

Walk of shame

Er du til ydmygelse, måske endda nedværdigelse, kan du få din sag for ved denne aftens runde af ”Skammens gang”, få testet dine grænser, eller måske bare nyde hyggeligt samvær med ligesindede 

Dominaer er velkommen til at melde sig som udøvende deltager, eller gå en tur med egen slave rundt som det nu passer den enkelte bedst.

Praktisk info

Arrangementet afholdes i udkanten af Odense i Anstaltens lokaler d. 2/5-20 kl. 19.30. Dørene åbnes kl. 18.15 og alle udefrakommende, som ikke har besøgt Anstalten før, SKAL være ankommet kl. 19.00 da det er et krav, at man deltager i en mini-intro kort tid efter kl. 19.00. Kl. 19.15 lukkes dørene. Der henstilles til at alle deltagere er ankommet senest kl. 19.15 af hensyn til gennemførelse af aftenens program.
 
Efter den programlagte del af aftenen er der mulighed for fri leg.
Der vil blive serveret mundgodt i løbet af aftenen.

For løstgående m`ere/slavinder, slaver og andet bundskravl er der mulighed for at udfylde et kort med grænser og præferencer efter ankomst, eller tage chancen med det gode gamle ”cirkus” som sikkerhed.

Tilmelding

Sidste frist for tilmelding er onsdag d. 29/4-20.
Pris for udefra kommende deltagere er 175 kr. Pris for medlemmer af Anstalten kr. 100,00. Beløbet indbetales forud og tilmelding er bindende efter den 29/4-20.
Da vi har en kapacitet på 40 deltagere denne aften, foregår tilmelding efter ”først-til-mølle-princippet”. Når pladserne er udsolgt vil der blive oprettet venteliste.

Anstalten forbeholder sig ret til at afvise tilmeldinger fra personer, som efter Anstaltens opfattelse, tidligere har optrådt i strid mod foreningens interesser og formål, uden yderligere begrundelse eller ansvar.
 
Vi glæder os til at byde dig velkommen til en forhåbentlig fantastisk aften.